Historien bakom Nötudden Fastigheter

Nötudden Fastigheter är ett bolag i f.d Westerbergs Fastighetsförvaltningar med en historia som sträcker sig långt tillbaka i tiden.

Det hela började genom att Charles Westerberg AB, (numera ABB CEWE) behövde bostäder till sina anställda. Då bestämde man sig för att köpa in ett antal fastigheter till förmån för sina anställda. Detta visade sig vara en god investering. Vi är ett familjeföretag med stor känsla för service, och vår policy är att alltid sätta hyresgästen i centrum. Det kommer Du som kund hos oss att märka!

Hos Nötudden Fastigheter är du som hyresgäst vårt största fokus. Vi förvaltar bostäder, skapar trygga hem och gör vårt yttersta för att du ska trivas – hemma hos dig. Vårt bostadsbestånd finns i centrala Nyköping, på bekvämt avstånd till såväl grönskande natur som serviceinrättningar och kommunikation. Välkommen till Nötudden Fastigheter. Välkommen hem.

 

 

Styrelse

Douglas Westerberg Styrelseordförande
Bo Westerberg Ledamot
Irene Westerberg Ledamot
Johan van Geffen Ledamot
 

Sponsorskap

Nötudden Fastigheter är stolt Range Partner till Nyköpings GK.

Nötudden Fastigheter är stolt sponsor till Rally Jonna och Nyköpings BIS.

 


Samarbetspartners

Substantia erbjuder en komplett kedja av tjänster. Dem är rådgivare i fastighetsfrågor och hanterar uthyrning och omförhandlingar. Deras team tar hand om köp- och säljprocesser från start till tillträde. Dem förvaltar fastigheter över hela landet och genom deras lokala förankring kan dem företräda fastighetsägare på bästa sätt.

Morris Law är en advokatbyrå som grundades 2014 med kontor i Göteborg och Stockholm. Morris Law har en tydligt uttalad vision att förändra en bransch som kan upplevas som stel och konservativ. Byrån har ett komplett affärsjuridiskt utbud.

Carlstedt Arkitekter har erfarenhet från många projekt där gestaltning och analys av det stadsmässiga sammanhanget är viktigt. I varje projekt sätter dem ihop det projektteam som passar bäst. Dem tror på en blandad laguppställning med arkitekter, stadsplanerare, landskapsarkitekter och byggnadsingenjörer. Olika synvinklar berikar processen och dem fångar snabbt upp de viktiga frågorna i varje projekt. Carlstedt strävar efter god arkitektur där gestaltning, materialitet och detaljutformning är av stor vikt.

stadsvillan-logo_final-dark-illustration.jpg

Stadsvillan är en privatägd och ägarledd fastighetsutvecklare med rötterna i fastighetsförvaltning, men också i våra ägares entreprenörsskap och vilja att göra affärer. Stadsvillan är verksamma inom tre fastighetsrelaterade områden; Förvaltning, Nyproduktion och Fjällturism.

Ditt kreativa team (KREAM) är en kreativ produktion- och reklambyrå baserad i Nyköping. Med ett brinnande engagemang för formgivning, kommunikation och kundrelationer tar de sig an alla sorters projekt.

 

husmönster.png